Monday, 14 May 2018

Kerjaya Bersama TWB

Bismillah

Bila sebut pasal kerjaya wah terus membayangkan duduk dalam ofis sejuk-sejuk ekon kemudian tunggu gaji hujung bulan. Hihi.

Itu dulula, now bila dah berbisnes ni fikir nak travel, nak bantu orang sihat, boleh cuti bila-bila masa dalam masa yang sama kaching kaching. Haa. Semua tu aim Kak Jar dalam bisnes Spa TWB ni.

Apa Itu Projek SPA TWB

Sekali lagi Kak Jar nak intro tentang Projek Spa TWB ni. TWB atau nama panjangnya The Walking Beauty ni merupakan satu platform untuk anda belajar kemahiran dan teknik menjalankan bisnes Home & Mobile Spa.

 Baca sini tentang Kursus Spa The Walking Beauty.


Umumnya, ramai yang mempunyai impian untuk mempunyai pekerjaan di sektor kerajaan mahupun swasta. Bagi yang meminati bisnes Spa ketahuila bahawa di TWB juga mempunyai career development sehebat pekerjaan diluar sana malah lebih lagi pendapatannya.

Hehe so hangpa jangan ingat TWB ni project cikai-cikai naa. Siapa nak tahu apa career apa yang ditawarkan bersama TWB? Meh nak share sikit.

Career Development in #TWB
  • ➡️ Doing Service Spa (income RM 1k-3k)
  • ➡️ Upgrade as Trainer (income RM 3k - RM 5k)
  • ➡️ Become a Leader (income RM 5k - RM 50k)
  • ➡️ Passive income through property, dividend & Shaklee business (RM 1 million & above)
Nampak? Inilah dia bezanya bila anda join Kursus Mobile Spa TWB dgn Kursus Mobile Spa di luar sana.

TWB is beyond Mobile Spa semata-mata, TWB is beyond making money semata-mata, TWB is giving the VALUE in Life 😊.

Bagaimana Boleh Capai Passive Income Bersama TWB

Dalam Spa TWB, ia dibuat melalui Sistem Shaklee. Di mana setiap penyertaan ahli TWB yang berdaftar melalui Pakej RM1,999 secara automatiknya mereka akan bergelar juga sebagai ahli Shaklee yang berdaftar.


Inilah keistimewaan yang ada pada Projek Spa TWB ni. Bukan sahaja product yang superb tetapi mempunyai sistem yang mantap.

Tujuannya supaya ahli TWB bukan selama-lamanya menjadi orang yang servis spa semata. Andai satu ketika ditakdirkan sakit atau ada sebab lain yang menyebabkan tak mampu untuk terima customer, ahli TWB layak untuk mendapat income lain walaupun terpaksa pause melakukan servis spa.


Income daripada servis spa sahajaUpgrade menjadi Trainer TWBSeorang Leader Yang Berjaya Memiliki Passive Income 


Ahli TWB yang berdaftar merupakan ahli Shaklee yang sah maka mereka berpeluang untuk menikmati ganjaran dan juga insentif yang disediakan oleh Shaklee seperti Cruise Trip, dan lain-lain. Malah ahli TWB juga berpeluang travel oversea bersama.Overseas Trip With TWB


Jadi sebab itu kami akan sentiasa membimbing anda agar sentiasa ada kemajuan dan berjaya memperoleh pendapatan tambah yang lebih banyak, hari demi hari bersama Spa TWB, insyaAllah.Salam sayang,

Puan Siti Hajar binti Mat Jam
Trainer & Beautician The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Al Jannah Beauty Spa
+6019-637 0570
umibizshoppe@gmail.com
FB: Hajar Mat Jam
IG: hajarmj_thewalkingbeauty

No comments:

Post a Comment