Saturday, 7 April 2018

Kursus SPA The Walking Beauty 2018

Amazing 2017.

Alhamdulillah, I am now officially a registered  The Walking Beauty Beautician. Phewiitttt. Momen tu buatkan saya really proud of myself. Tak sangka dapat belajar ilmu Spa. Masa tu my mentor approached me and said,

"You have to do this, hajar."

Moment tu buat Kak Jar tersentak. Hey, sampai bila nak hidup camni. I have to do something. Pernah tak bila korang dah nekad nak buat sesuatu, korang akan redah je tak kira apa. Saya rasa macam tu. Mintak izin suami,

"Abang, boleh tolong cuti sehari untuk jagakan anak-anak untuk saya?. Saya kena pergi juga kursus ni abang."

Jadi apa sebenarnya kursus ni yang buat ramai teruja nak join? Nak bocor rahsia buat duit hari-hari. Hah, RAHSIA yang BUKAN LAGI RAHSIA! ๐Ÿ˜

THE WALKING BEAUTY (TWB) | KURSUS SPA BERGERAK TANPA KEDAI

Zaman sekarang ni nak mulakan apa-apa perniagaan semua perlukan duit! Dah tu, modal yang diperlukan juga besar. Mana ada lagi yang murah dan percuma!
Betul ke masih wujud lagi perniagaan yang memerlukan kita mengeluarkan modal yang rendah tapi boleh beri pulangan yang sangat besar? 

Kini Projek The Walking Beauty menawarkan KURSUS SPA BERGERAK TANPA KEDAI khas untuk wanita yang berminat dalam bidang kecantikan dan kesihatan.
Terutama bagi wanita yang teringin untuk membuka serta memiliki sebuah SPA atas nama mereka sendiri.


Objektif The Walking Beauty JELAS.

Misi Projek ini adalah untuk membantu golongan wanita yang sedang tercari-cari sebuah perniagaan yang MUDAH, SIMPLE dan juga FUN, tapi at d same time, mampu memberi pulangan yang sungguh luar biasa.

Konsep yang diterapkan dalam projek TWB juga mudah dan tidak membebankan ahlinya kerana kita boleh menggunakan barang-barang yang ada di rumah. Yang penting kami memastikan KESELESAAN customers dan  PRIVACY customers memjadi keutamaan ketika menjalankan spa.

Apa Keistimewaan Kursus SPA di bawah Projek The Walking Beauty (Natural Home Spa / Mobile Spa) ?

Sebenarnya berbeza sangat jika anda pergi kursus SPA, tetapi hanya melihat demo yang dilakukan VS anda pergi kursus SPA yang anda sendiri lakukannya (100% latihan praktikal).

Di TWB, anda akan 'dipaksa' untuk membuat latihan berulang-ulang kali sehingga anda pandai dan mahir. Walaupun training yang kami sediakan ini mungkin tidak mengambil masa yang lama (sehari sahaja dan 2 - 3 jam), tetapi kami jamin anda akan menjadi PAKAR kerana latihan yang diberi adalah latihan secara 'hands on.' Latihan yang sangat PRAKTIKAL dan MUDAH.


Anda juga akan dibenarkan untuk access to secret group kami yang besar dan meriah! Di dalam secret group kami ini, anda akan kenal lebih ramai orang yang berlainan latar belakang pekerjaan (ada yang Engineer, Akauntan, Cikgu, bekas Engineer, bekas Cikgu, pelajar, suri rumah dll.)

Anda tidak akan keseorangan! Anda sentiasa di dalam kumpulan sokongan (support group) walaupun masing-masing memiliki SPA sendiri.

Anda juga akan diajar untuk pandai menyediakan rawatan kecantikan dan kesihatan luaran serta dalaman yang pelanggan suka.

Bahkan anda akan diajar RAHSIA, TEKNIK dan STRATEGI BUAT DUIT HARI-HARI.
TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN LANGSUNG.
.
.
.
SIAPA YANG WAJIB SERTAI #ProjekTheWalkingBeauty ni?

1) Wanita yang nak buat bisnes dan kecantikan, tapi tak tahu bisnes apa nak buat
2) Wanita yang nak ada income stabil dan boleh jadi passive income
3) ‎Ibu-ibu bekerja yang nak resign jaga anak sendiri
4) ‎Wanita yang suka melancong luar negara. Sebab dalam TWB every year akan buat trip ke luar negara
5) ‎Wanita yang nak hulur duit lebih kat parents
6) ‎Isteri yang nak tolong suami tambah pendapatan dan nak ada pendapatan sendiri
7) ‎Yang dah buat penat buat bisnes lama tapi sama je kat takuk lama. Hidup tak meningkat.
8) ‎Students yang nak cari duit poket lebih sambil belajar
Jika anda tergolong dalam golongan diatas segera bertindak. 
.
.
APA KURSUS SPA YANG DITAWARKAN DALAM TWB NI?

Dibawah ini adalah Pakej Training Spa di bawah TWB yang berharga RM 1,999. Selesai mendaftar, secara automatiknya anda akan dapat :
1) Free membership Shaklee
2) Beauty products (worth RM 1k++)
3) Trial Kit Spa
4) Sijil penyertaan
5) 5 Courses + 1 Advance Course

✅ Facial Relaxing Treatment
✅ Body Scrub & Urut Lulur
✅ Sauna Herbs 
✅ Mandian Aura Susu
✅ Foot & Hand Spa
❇ How to setup & running Mobile Spa (Advance course)


Total kos utk Ilmu & Skills di atas berharga RM5,000 tauu! Nak kompang sikit. Inilah kursus spa termurah tau. 

Tapi dlm #TWB, hanya RM 1,999. Berbaloi ke agak-agak? Of course la sangat berbaloi betol! Jelus betol banyak sangat dapat faedah bila join
.
.
"SAYA JOIN #TWB, SAYA DAPAT APA JE YE?"

Nah ini jawapan soalan anda :-
๐ŸŒธAnda akan training secara personal, praktikal.  1-1 tau trainingnya
๐ŸŒธ Sesi belajar yang sangat santai, tak formal pun. Janji ilmu mahal yang korang dapat.
๐ŸŒธ Oleh kerana ramai para ibu berminat, namun kekangan tiada penjaga anak. Boleh bawa anak sekali especially yang ada baby.
๐ŸŒธ Sijil home & Mobile spa training (omaigadd kursus spa bersijil lagi!)
๐ŸŒธ  Produk Spa
๐ŸŒธ Trial kit yang cute
๐ŸŒธ Modul khas utk jalankan terus biz
๐ŸŒธ bimbingan dari founder dan mereka yg berpengalaman
๐ŸŒธ Berpeluang untuk join TRIP GEGURLS sahaja dengan kos yang sangat affordable dan gathering party.
๐ŸŒธ peluang belajar baby&kids spa (upgrade course)
๐ŸŒธ peluang utk jana 4 penjuru income (ok ni seriously lain dari kursus spa yg lain)
๐ŸŒธ Support Group yg sgt happening!
๐ŸŒธ Career Development Plan in TWB
Dan,
๐ŸŒธ Bersama-sama dengan ahli TWB dalam lawatan ke Luar Negara setiap tahun

Best sangat tau. Ini kerana Bisness Mobile Spa #TWB adalah bisnes yg ada masa depan. Ianya bukan bisnes Spa semata-mata, percayalah!

TWB is beyond Mobile Spa, it's beyond Business.

It's a "Build To Last" Business! Business yg boleh diwariskan kepada anak cucu keturunan kita.

Ianya bukan bisness biasa-biasa, ianya bisness Luar Biasa!
Sebab itu, sangat rugi sekiranya anda sudah jalan kan bisness Mobile Spa tapi anda gerak sendirian.

Anda perlu join team TWB agar anda terus sustain dlm bisness yg anda PASSION
#CredittoTWBfounder Ainul Shahrazad
.
.
BAGAIMANA DENGAN PRODUK SKINCARE YANG DIGUNAKAN DALAM TWB

Nak tanya pendapat semua, 8  Tahun tempoh yang lama atau sekejap? Lama, betol?. Belum ada skincare macam yang digunakan dalam TWB. Selamat dan terjamin kualitinya.
8 tahun kajian sebelum produk ini dilaunch.
The Walking Beauty Project introducing:
>>
>>
>>
>>
>>
>>

YOUTH SKIN CARE. 
"Looks Younger & Longer"


Apa yang membezakan Youth SkinCare dari Shaklee adalah Skin Agen Index yang dilakukan bukan berdasarkan testimoni atau feedback pengguna semata-mata.

Seramai 100 orang wanita samada caucasians & Asians terlibat dalam Clinical Study Shaklee involved data dari 20 tahun - 60 tahun.

Dari kesemua data yg dikumpulkan,  100% wanita yang melalui ujian ini TERBUKTI memiliki kulit yang lebih muda dalam masa 7 hari!

Hanya dengan penggunaan YOUTH yg berterusan, 2/3 dari wanita-wanita ini mengalami perubahan kulit MUDA 10 tahun!

Antara 8 TANDA UTAMA penuaan yang diambil kira dengan factual clinical data iaitu:
1) Wrinkles / Kedutan
2) Saiz pores
3) Skin Tone
4) Keanjalan kulit (firmness)
5) Skin texture
6) Pigmentasi
7) Radiance (keserian kulit)
8) Sagging (kendur)

Disebabkan itu dalam TWB, YOUTH Skincare digunakan. Ini kerana produk Shaklee memang akan lalui proses yang sangat selamat dan berkesan untuk digunakan.

Youth Skincare terdiri dari six range of products:
1) Luminous Gel Oil Cleanser
- to gently polish, purify, & prepare the skin

2) Perfecting Skin Toner
- to exfoliate, hydrate & nourish the skin

3) Youth Activating Serum
- to renew our skin at the cellular level

4) Age Defense Mineral Moisturizer
- to hydrate & protect our skin from sun & pollution in d morning

5) Advanced Renewal Night Cream
- to deeply hydrate our skin while we sleep

6) Improve our results by Radiance C + E
- it's 20% pure Vit C & E to plump, brighten , & visibly reduce the appearance of line & wrinkles

Antara testimoni pengguna bagi Youth Skincare.







Ok .. buat yang bertanya semula.

Bagaimana untuk menyertai #TWB?
1- Buat Pembayaran
2- Bagi details utk registration
3- Set for Training
4- Officially menjadi ahli TWB

Then, I'll said, Welcome to the family ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š.


Hubungi:
Puan Siti Hajar binti Mat Jam
Beautician The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Al Jannah Beauty Spa
+6019-637 0570
umibizshoppe@gmail.com
FB: Hajar Mat Jam
IG: hajarmj_thewalkingbeauty

1 comment:

  1. Semoga Hajar terus maju...sama-sama kita kembangkan TWB...yeah...

    ReplyDelete