Sunday, 22 April 2018

Top 10 Produk Shaklee Di Malaysia

Bismillah 

Antara top 10 produk Shaklee ni yang mana korang pernah cuba?

Apa, dah cuba semua sekali. Yeszaa good. Camtula.

Kata #ShakleeLover khennn.

InsyaAllah Kak Jar pun dah pernah ambil semua dalam Top 10 Best Seller nih.

Tapi starting dengan no.5 iaitu Ostematrix. Hihi. 

Kemudian ESP denganAlfalfa sebab masa tu menyusukan anak pertama. So niat masa tu nak tambah susu. Alhamdulillah dapat rezeki mengandung anak kedua.

Tup tup anak pertama kurang sihat, masih menyusu even dah ambil solid food. Kak Jar pun amalkan Omega Guard dengan Vitamin C.


Kahkah suwittt tak cintan cintun story mory ai dengan Shaklee? 

Vivix beli ke ayah masa tu sebab nak bagi dia stop merokok. Wakaka hisap rokok je pahitt. Berenti la sekejap sebab dia lawan rasa pahit tu. Ermm kena tambah DTX Complex nanti. Hee.

Banyak lagi sebenar nya story camner boleh berkenalan dengan setiap satu produk Shaklee ni. 

Nak tahu lebih lanjut pasal produk Shaklee boleh picit aje nama produk tu iyer.


1. Vivix 

2. ESP (Energizing Soy Protein)

3. Omega Guard Shaklee

4. Vitamin C Sustained Release

5. Ostematrix Shaklee

6. Alfalfa Complex

7. Vitamin E

8. Vitalea

9. Collagen Powder

10. Lecithin

Happy reading.
Sekian~ ^_^ 

Puan Siti Hajar binti Mat Jam
Trainer & Beautician The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Al Jannah Beauty Spa
+6019-637 0570
umibizshoppe@gmail.com
FB: Hajar Mat Jam
IG: hajarmj_thewalkingbeauty



No comments:

Post a Comment